Det skjer i sentrum...

Det skjer hele tiden noe nytt og spennende i sentrum. Her på sentrumssidene finner du hver onsdag informasjon om smått og stort som skjer.

Bergen Sentrum AS som står bak sentrumssidene, arbeider for et mest mulig attraktivt og trivelig sentrum for alle innbyggere og besøkende. På disse sidene vil vi hver uke gi deg tips om alle slags tilbud og byopplevelser. Velkommen til sentrum!

Opplev Jeppe på Wessel

Tradisjonsrike Wesselstuen feirer 50 års jubileum med egen teaterforestilling!

Fra 14. mars skal Frode Rasmussen og Heidi Marie Vestrheim tolke Ludvig Holbergs klassiker Jeppe på Bjerget på Wesselstuen.

Frode Rasmussen (63) er en moderne Jeppe, på kav bergensk, og popvisesangeren Heidi Marie Vestrheim (29) fra Øystese er resten. Hun har de syv andre rollene; både baronen, Nille, ridefogden og fire tit. Og hun er ifølge Frode Rasmussen «som skapt for dette — for hun liker å gi noe til publikum».

Les mer på www.wesselstuen.no

Bergens første Staff-shop er åpnet

I underetasjen til Huset Verdi marimekko i Starvhusgaten er Bergens første Staff-shop åpnet. Her finner du en feminin kleskolleksjon for kvinner med sans for røffe detaljer og enkle former i naturens egne farger og materialer, opplyser innehaver

Britt Kari Hotter.

Staff og Huset Verdi mariemekko finner du i de tidligere lokalene til Krage.

Borealisfestivalen

Boreatisfestivalen pågår 11.-18. mars.

Se mer info på www.borealisfestival.no

Gratis buss for alle

P-bussene er et gratis busstilbud for reisende i sentrum.

Bussene er publikumsvennlige og har egen rampe for barnevogn og rullestol. P-bussen kjører fra ByGarasjen over Torget ut Øvregaten til Bradbenken, tilbake over Bryggen og Strandkaien til Nøstetorget og videre til ByGarasjen. P-bussene har avgang fra ByGarasjen hvert 10. minutt. Hverdager er første avgang kl. 07.30 om morgenen, og siste avgang er kl. 21.00.

Lørdager er første avgang kl. 09.00 og siste avgang kl. 17.00.

 

Billedtekst:

Wesselstuen ferier 50-årsjubileum med egen teaterforestilling. «Jeppe på Wessel» spilles fra 14. t.o.m 24. mars. Les mer nedenfor. Fv. Frode Rasmussen og Heidi Marie Vestrheim. Foto: Kay Berg.

 

Datert: BERGENS TIDENDE Onsdag 14. mars 2007

meny mail instagram map Holbergstuen Twitter