Jeppe Jubler på Wesselstuen

JEPPE PÅ WESSEL: med Frode Rasmussen i spissen, får åtte ekstraforestillinger.

— Dette er helt vilt, sier Frode Rasmussen. Suksessen «Jeppe på Wessel» blir nå satt opp i to uker til.

— Jeg er en lykkelig mann, ståler en fornøyd Frode Rasmussen etter å ha fått nyheten om at «Jeppe på Wessel» får åtte ekstraforestillinger etter påske.

Suksesshowet har trukket fulle hus til skjenkestuen.

— Og med tanke på at folk har kommet hit på grunn av folkemunne betyr jo at publikum liker det, fortsetter skuespilleren som ikke har tjent en krone på stykket.

— Og hvis publikum vil ha enda mer?

— Da må vi se det litt an, men jeg er klar, så det skal ikke så på meg, innrømer Rasmussen. Heidi Marie Vestreim som spiller hele syv roller og har en artistkarriere utenom, skal holde konserter etter ”Jeppe på Wessels” egentlig slutt. Derfor blir det et avbrekk på to uker. Og de skal Rasmussen nyte godt.

— Da skal jeg roe meg helt ned og kul'an. Ikke engang ta en tur på fjellet, sier skuespilleren som er stolt over å ha høstet suksess i ”sitt andre hjem”.

Dette er første gang et teaterstykke blir satt opp på Wesselstuen. Noe som har gitt mersmak.

— Jeg har noen ideer om stykker jag kunne tenke meg her, men det må være stoff som passer, sier Rasmussen hemmelighetsfullt.

De siste forestillingene av ”Jeppe på Wessel” er utsolgt, men billettene til de åtte nye forestillingene vil bli lagt ut for salg allerede I dag.


Journalist: INGVILD TELLE

 

 

Datert: BERGENSAVISEN fredag 23. mars 2007

meny mail instagram map Holbergstuen Twitter