Puben åpnet igjen

Wesselstuen er i drift igjen etter brannen — delvis. Ved hjelp blant annet av de ansatte har man nå vasket ned puben, som kunne åpne i går ut på dagen, til glede for både stamgjester og andre.

 

— Jeg regner med at det gjennom denne åpningen for en del av lokalene vil bli arbeide for 9 av våre ansatte, sier direktør Tor Levorsen til Morgenavisen.

 

— Meningen var at vi skulle ha kommet i gang tidligere i uken, men dette klaffet ikke helt fordi det var en god del som måtte gjøres. Selv om lokalene på sett og vis var intakte, uten noen direkte skader på inventar og utstyr ellers.

 

— Når kan resten av restauranten åpnes igjen?

— Vi tar sikte på å komme i gang med vanlig drift i månedskiftet april-mai, men her er det jo nødvendig å avvente blant annet vedtak fra bygningsmyndighetens side.

 

— Hva blir hovedproblemene fremover?

— Foruten kjøkkenet, har vi jo også mistet alle våre sosialrom og andre utrom, men det finnes andre tilgjengelige rom i bygningen til slike formål, og her må vi finne losningen.

— Det er videre, fortsetter Levorsen, meningen å få en grill-disk i restauranten, og dette vil jo føre til en delvis omlegging av driften, fra slik den var tidligere.

 

— Hvilke utslag gir det for publikum?

— Vi kommer til å få en liten reduksjon i antall plasser i restauranten, men utover dette tror jeg vi vil kunne by på en bedre service i fremtiden, slutter Levorsen — som er glad for a komme i gang igjen. Selv om det foreløpig bare skjer for pubens vedkommende.

 

 

Datert: MORGENSAVISEN 21. MARS 1980

meny mail instagram map Holbergstuen Twitter